Sancho

Sancho 


Vanaf 2012 mocht Piet Sancho van de Sint mee naar Nederland,
het viel de Sint en de andere Pieten al snel op dat muziek zijn grote passie was. Tijdens de intochten van Sinterklaas zong hij alle bekende liedjes mee met de kinderen. Vanaf 2013 werkte Piet Sancho mee aan verschillende Tv programma’s, bioscoopfilms en videoclips. 


Na 5 jaar wilde Sancho zich nog meer richten op zijn passie, ‘muziek’. In 2018 kwam hij dan ook met zijn eerste eigen theatershow ‘De Pepernotenshow’ en bracht hij de succesvolle single ‘Ze noemen met Sancho’ uit. In de theatershow beleefde Piet Sancho en de andere Pieten een spannend avontuur waarna Piet Sancho er samen
met Diego en Jochem van Gelder een groot feest van maakte voor Sinterklaas en de kinderen. Met de 4 uitverkochte theatershows en een Sinterklaas hit op zak, is Sancho nu niet meer weg te denken bij de kinderen.


In 2019 verscheen de single ‘Ik ben je vriend’ waardoor Sancho weer liet zien dat hij de vriend is van ieder kind. Ook was hij weer te zien in diverse videoclips en tijdens vele intochten.


In 2020 gaat Piet Sancho de samenwerking aan met producer Rick Pols. Die al eerder hits schreef voor De Club van Sinterklaas & Jochem van Gelder, Als een van de weinige mag Piet Sancho zich toevoegen aan de stal van 'We Know Music'. Met de gloednieuwe sound zullen de kinderen wederom niet stil kunnen zitten. Niemand minder dan Bram van der Vlugt adviseert Sinterklaas in de videoclip van Piet Sancho. Door de single '1, 2, 3, Pietenmagie' zal hij het ware decembergevoel verspreiden voor jong en oud. Want ze noemen hem niet voor niets….. Sancho van ‘De Pepernotenshow’!

Kostuum: Mark Mous 
Kraag & Manchetten: Dre Kok 
Fotografie: Niels Groffen
Styling & Grime: Tom Stiegelis